Dogodki

DARILNI BONI

sobota, 31. December 2016

Iščete primerno darilo za vaše najdražje?

Naj vam pomagamo… Podarite DARILNI BON za eno izmed mnogih storitev, ki jih ponujamo v hotelu DIANA: kopanje v bazenu s termalno vodo, obisk savne, obisk fitnesa, okusna kosila ali večerje, slastne pizze, špagete, solatne krožnike, odlične sladice iz slaščičarne.

Nakup darilnih bonov je možen na recepciji hotela Diana.

tel. 02 514 12 00; www.hotel-diana.si

Dokumenti: 

ENIGMARIUM ESCAPE ROOM MURSKA SOBOTA

ponedeljek, 29. Maj 2017 do nedelja, 31. December 2017

ENIGMARIUM ESCAPE ROOM MURSKA SOBOTA - DIANINA SKRIVNOST!

1. KAJ JE ENIGMARIUM?

Enigmarium® escape room je prvi in najbolj priljubljen ESCAPE ROOM CENTER v ALPE-ADRIA regiji! Septembra 2014 so v Ljubljani prvi predstavili izviren koncept igre, februarja 2015 postali aktivnost št. 1 na portalu Trip Advisor, odlikovani z “Certificate of Excellence”. S petnajstimi povsem originalnimi igrami v treh državah EU so postali trendsetter na področju IGRIFIKACIJE v turizmu ter ena najbolj priljubljenih turističnih atrakcij. Si upate odigrati DIANINO SKRIVNOST?

2. KAKO POTEKA IGRA?

»Escape Room« ali pobeg iz sobe je vznemirljiva resničnostna igra za dva do pet igralcev. V 60 minutah morate rešiti misijo – odkriti skrivne predmete in namige, dešifrirati šifre, razrešiti uganke, predvsem pa logično razmišljati in sodelovati. Igra je primerna za vsakogar (otroci v spremstvu odraslih prisrčno dobrodošli) – je pa tudi izvrstno DARILO za rojstni dan, kot tudi «team buildinge«. Namig za zaljubljence: v naših sobah lahko skrijemo celo zaročni prstan!

3. ZAKAJ ENIGMARIUM?

Ker so originalni! Čakajo vas unikatne preizkušnje, ki jih ni moč videti nikjer drugje, slikovni namigi in zabavni high-tech “gadgeti”. Preizkušnje so zasnovali tako, da vsak pride na svoj račun,  znanje tujih jezikov ni potrebno, dramaturški lok pa vas bo držal v napetosti do zadnje sekunde. Tu pa so tudi naši najprijaznejši »gamemasterji« ki s slikovnimi namigi lahko priskočijo na pomoč in poskrbijo, da se bo vaša urica pri nas spremenila v nepozabno doživetje!

EDINA SOBA POBEGA V POMURJU - DIANINA SKRIVNOST V HOTELU DIANA MURSKA SOBOTA!

Slavni profesor RUFUS AMADEUS, priznani zgodovinar, sodobni "INDIANA JONES" na lovu za naslednjo skrivnostjo: ČAKA VAS DIANINA SKRIVNOST!

Po uspešni akademski karieri v Ljubljani se je profesor odzval na pomoč iz Murske Sobote! V hotelu Diana smo namreč med obnovo hotela odkrili staro in zapečateno staro sobano, polno čudnih simbolov in predmetov. Lotil se je raziskovanja, a žal je neko noč v nenavadnih okoliščinah izginil tudi profesor. Od trenutka, ko so se odprla vrata, so se med ljudmi začele dogajati zelo, zelo čudne reči. Da ne bo splošne panike, zaupamo skrinost samo vam: vsak, ki pride v stik z najdiščem, se spremeni! Sedaj je usoda v vaših rokah...

PRAZNOVANJE ROJSTNIH DNI V ESCAPE ROOM ENIGMARIUM MURSKA SOBOTA

ponedeljek, 5. Junij 2017 do nedelja, 31. December 2017

Praznuje vam ljuba oseba rojstni dan? Presenetite jo z DARILNIM BONOM!

Praznujete rojstni dan vi sami? Praznujte najlepsi dan v nasi druzbi!

Zberite prijatelje, sodelavce ali vam najljubse osebe, rezervirajte termin in se zabavajte skupaj z nami v skrivnostni sobi pobega, profesorja RUFUSA AMADEUSA  v 60. minutah najdite pot iz sobe in odkrijte DIANINO SKRIVNOST!

Nadaljujte praznovanje v hotelski restavraciji Sklejca ob odlicnih ESCAPE MENIJIH in poskusite skrivnostna napoj KJE JE RUFUS? ali DIANINA SKRIVNOST, napoja srece / prijateljstva / ljubezni

NE PRAZNUJETE? NIC ZATO, PRIDITE KAR TAKO in dozivite polno mero 100% zabave v vam ljubi druzbi! Priporocljivo za tkanje pr...ijateljski vezi, zaroke, zaljubljence, najboljse prijatelje, sodelavce - TEAMBUILDINGE (ki so zelo priljubljeni), druzinsko prezivljanje prostega casa in se in se!

PSSST zabavna preizkusnja vas bo po zaslugi skrivnostnih moci in napojev se bolj zdruzila in boste ostali povezani za vedno!

Za nakup darilnih bonov in rezervacijo terminov poklicite ali se prijavite preko spodnjega spletnega booking obrazca! Se vidimo! Izkusnja, ki jo morate doziveti

Cena za skupino od 2 do 5 oseb je 60,00 EUR. Dodatna 6. oseba za doplacilo 15,00 EUR.

Zelo se VESELIMO vasega obiska!

Rezervacije:
Telefonska stevilka: 040 439 074
Email: enigmarium.ms@escape-room.si
Online booking rezervacija:
http://murskasobota.escape-room.si/

WORKSHOP PODJETIJ, DRUŠTEV IN USTANOV V ESCAPE ROOM ENIGMARIUM MURSKA SOBOTA

ponedeljek, 5. Junij 2017 do nedelja, 31. December 2017

Pripravili smo Vam odlično ponudbo za izvedbo TEAMBUILDINGA v sobi pobega Escape Room Enigmarium Murska Sobota!

»Escape Room« ali pobeg iz sobe je vznemirljiva resničnostna igra za dva do pet igralcev. V 60-ih minutah morate rešiti misijo – odkriti skrivne predmete in namige, dešifrirati šifre, razrešiti uganke, predvsem pa logično razmišljati in sodelovati. 

Čakajo vas unikatne preizkušnje, ki jih ni moč videti nikjer drugje, slikovni namigi in zabavni high-tech “gadgeti”. Preizkušnje smo zasnovali tako, da vsak pride na svoj račun,  znanje tujih jezikov ni potrebno, dramaturški lok pa vas bo držal v napetosti do zadnje sekunde. Tu pa so tudi naši najprijaznejši »gamemasterji« ki s slikovnimi namigi lahko priskočijo na pomoč in poskrbijo, da se bo vaša urica pri nas spremenila v nepozabno doživetje!

Želite preizkusiti nekaj novega, zabavnega in se med seboj še bolj povezati? Potem je TEAMBUILDING prava izbira za vas!

Obljubljamo nepozabno zabavo, v kateri bodo udeleženci razvijali spretnosti in nova znanja ter izboljševali prilagodljivost. Predvsem pa bodo krepili komunikacijo ob novih nepoznanih situacijah, timsko razvijali strategije ter s skupnim sodelovanjem osvajali cilje, se ob tem še bolj povezovali ter odlično in zdravo zabavali! Po zboru vseh udeležencev se z žrebom ekipe razdelijo v skupine in igra se lahko prične. Če je udeležencev več (do 50) lahko polovico ekip pogostite tudi s posebno ESCAPE gostinsko ponudbo!

In še ena novost: igro pobega lahko nadgradimo z uganko – sestavljanko, opremljeno z logotipom vašega podjetja!

Unikatno in neponovljivo doživetje naših sob odlikuje skrbno zasnovan scenarij igre, ki v pravljičnem ambientu, v skrbno načrtovanem dramaturškem loku lepo teče vse od sprejema igralcev, do rešene misije in analize igre po njej. Vse zanke, uganke in dramaturgijo sob so izvirno zasnovne, razvili pa smo tudi lasten računalniški program pomoči s slikovnimi namigi. Raznolike preizkušnje različnih znanj in spretnosti smo zasnovali tako, da vsak član ekipe pride na svoj račun. Igra poteka na simbolnem nivoju, zato znanje tujih jezikov ni potrebno. Naši najprijaznejši »gamemasterji«, skrbijo za stopnjevanje razpoloženja tekmovalcev od sprejema, vodenja skozi igro z namigi, do rebriefinga in analize na koncu. Dragocen element presenečenja so tudi high-tech „gadgeti“ naše lastne razvojne ekipe, vse skupaj pa zaokrožuje celovita uporabniška izkušnja od A do Ž.

S programom usposabljanja - TEAM BUILDING ESCAPE ROOM ENIGMARIUM® MURSKA SOBOTA bodo udeleženci razvijali/analizirali:

v  vodstvene sposobnosti,

v  spretnosti in komunikacijske veščine,

v  prilagodljivost v novih situacijah,

v  spopadanje s časovnim pritiskom

v  timsko planiranje in razvoj strategije

 …ob tem pa se bodo tudi odlično zabavali.

Udeleženci bodo izboljševali povezovanje, sodelovanje, komuniciranje, motiviranje, strateško razmišljanje, razporejanje vlog, izogibanje konfliktom, krizno komuniciranje, hitro odločanje, prevzemanje odgovornosti in zaupanje.

In kakšna je zgodba prve in edine sobe pobega v Pomurju?

Za vsem tem stojita slavni profesor RUFUS AMADEUS, priznani zgodovinar, sodobni "INDIANA JONES" in DIANA – boginja lova, zaradi katere je ta hotel dobil tudi ime.
Po uspešni akademski karieri v Ljubljani se je profesor odzval na klic na pomoč iz Murske Sobote. V Hotelu Diana smo namreč med obnovo hotela odkrili zapečateno staro sobano, polno čudnih simbolov in predmetov. Od trenutka ko so se odprla vrata so se med ljudmi začele dogajati zelo čudne reči.
Po pomoč smo poklicali profesorja RUFUSA AMADEUSA, da v strogi tajnosti zadevo razišče in poišče rešitev. Lotil se je raziskovanja, a žal je neko noč v nenavadnih okoliščinah izginil tudi profesor.
Da ne bo splošne panike, zaupamo skrivnost samo vam: vsak, ki pride v stik z najdiščem, se spremeni.
Več vam žal ne moremo povedati. Več in vse doživite sami, če vstopite v Escape Room in poskušate v eni uri razvozlati skrivnost.

CENA VSTOPNICE ESCAPE ROOM ENIGMARIUM MURSKA SOBOTA:

Enotna cena enega termina TEAMBUILDINGA je 60,00 EUR  za eno skupino (najmanj 2 in največ 5 udeležencev). V primeru oblikovanja več skupin ZA VAŠE ZAPOSLENE, vam na končno ceno nudimo 10% popusta!

Smo vas prepričali? :)

Kontaktirajte nas in rezervirajte svoj dan!

Telefonska stevilka: 040 439 074
Email: enigmarium.ms@escape-room.si
Online booking rezervacija:
http://murskasobota.escape-room.si/

 

DARILNI BON ESCAPE ROOM ENIGMARIUM MURSKA SOBOTA

ponedeljek, 5. Junij 2017 do nedelja, 31. December 2017

Podarite nepozabno dogodivščino - darilni bon vsebuje enkratno kodo s katero lahko prejemnik bona, sam rezervira termin!

Nakup darilnega bona je na recepciji hotela Diana.

 

 

PREJETJE CERTIFIKATA ODLIČNE BONITETNE OCENE A+

torek, 11. Julij 2017 do ponedeljek, 31. December 2018

Obveščamo vas, da je naš trud poplačan s še enim certifikatom odlične bonitetne ocene A+, podjetja Company Wall d.o.o!

KAJ POMENI BONITETNA OCENA A+?

Vsako podjetje, ki na podlagi zanesljivega, stabilnega in uspešnega poslovanja pridobi eno od najboljših bonitetnih ocen,

se lahko pohvali tudi s certifikatom bonitetne odličnosti. V tujini je imeti certifikat bonitetne odličnosti že stalna praksa,

pozitivne izkušnje pa ima tudi vse več slovenskih podjetij, ki danes suvereno zasledujemo svoje nove in višje poslovne cilje.

Certifikat bonitetne odličnosti temelji na izračunu bonitetne ocene, ki jo bonitetna hiša Companywall izračuna s pomočjo uradnih, zanesljivih, točnih in preverjenih podatkov, pridobljenih s strani Agencije Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES).

Gre za uradni dokument, ki ga podjetje Companywall izda le najboljšim slovenskim podjetjem v fizični in ali elektronski obliki ter potrjuje vašo konkurenčnost, kredibilnost ter odlično poslovanje!

 

 

 

KULINARIČNI DOGODKI HOTELA DIANA 2018

ponedeljek, 1. Januar 2018 do ponedeljek, 31. December 2018

 

17.2.2018                                    VALENTINOV PLES

10.2.2018                                    PUSTNI PLES

23.3. - 25.3.2018                         DNEVI DALMATINSKE KUHINJE IN GLASBE

26.5.2018                                    22. BOGRAČIADA

13.10.2018                                  8. FESTIVAL BUJTE REPE

10.11.2018                                  MARTINOVANJE

DECEMBER 2018                       ZAKLJUČKI LETA

31.12.2018                                  SILVESTROVANJE

 1.1.2019                                      NOVOLETNI PLES

 

SILVESTROVANJE V HOTELU DIANA

ponedeljek, 31. December 2018

SILVESTROVANJE v HOTELU DIANA

31.12.2018 od 19.00 ure naprej

 • SILVESTRSKI POLJUB – APERITIV ob prihodu
 • DARILCE na svečanem Silvestrskem pogrinjku
 • GALA SILVESTRSKA VEČERJA
 • na SAMOPOSTREŽNEM BIFEJU
 • ŽIVA GLASBA – Skupina WEEKEND BAND
 • Glasbeni gost večera – hrvaško slovenski KRALJ zabavne glasbe – WERNER BROZOVIĆ
 • SILVESTRSKA ANIMACIJA

  GALA SILVESTRSKA VEČERJA

  HLADNE PREDJEDI

  Tatarski biftek na popečenem kruhu

  Rezine kmečkega pršuta s kislimi gobami in zelenjavo

  Prekajen goveji jezik z ješprenovo solato

  Meso iz tünke z zaseko in svežo zelenjavo

  Nadevan jajček s kaviarjem v družbi francoske solate

  Ribji fileji v marinadi korenaste zelenjave

  Izbrani siri v družbi suhega sadja

  ***

  JUHI

  Goveja juha s krpicami in jetrnimi cmoki

  Mlečna ajdova juha z jurčki

  ***

  GLAVNE JEDI s PRILOGAMI

  Gorički zvitki v papričini omaki

  Ocvrta puranja rulada, nadevana s šunko in sirom

  Gratinirani piščančji file s paradižnikom in mocarelo

  Goveji sote Stroganoff

  Telečja pečenka v lastnem soku

  Ribji file s škampovim musom

  ²

  Krompirjevi žganci s čebulo in smetano

  Jurčkova rižota

  Jajčni žličniki z zelišči

  Zdrobova rezina

  Bučkina musaka

  Dušena zelenjava na maslu

  ***

  SOLATNI BIFE

  ***

  KRUŠNI BIFE

  ***

  SLADKI BIFE

  ***

  SADNI BIFE

  ***

  PO POLNOČI

  Mesna sarma s kuhanim krompirjem

Cena za GALA Silvestrski večer v Kavarni Hotela Diana znaša:

70,00 EUR/po osebi.

Rezervacije sprejemamo na tel. št. 02 514 12 00

NOVOLETNI PLES V HOTELU DIANA

torek, 1. Januar 2019

NOVOLETNI PLES v HOTELU DIANA

1.1.2019 od 19.00 ure naprej

 • NOVOLETNI POLJUB - APERITIV ob prihodu
 • SVEČANA NOVOLETNA VEČERJA na SAMOPOSTREŽNEM BIFEJU
 • ŽIVA GLASBA – Skupina WEEKEND BAND
 • NOVOLETNA ANIMACIJA
 • Glasbeni gost večera – hrvaško slovenski KRALJ zabavne glasbe – WERNER BROZOVIĆ

SVEČANA NOVOLETNA VEČERJA

HLADNA PREDJED

    (postrežena porcijsko)    .

Praliné tatarskega bifteka in masla na

popečenem kruhku

Kraški pršut z olivami

Sirova rezina v družbi orehov

***

 

SAMOPOSTREŽNI BIFE

 

JUHI

Goveja juha s testeninami in jetrnimi cmoki

Kremna gobova juha s popečenimi jurčki

 

GLAVNE JEDI in PRILOGE

Nadevana svinjska ribica po domače

Dušeno goveje stegno v Refoškovi omaki z brusnicami

Telečje ruladice z mesom in zelenjavo

Piščančji medaljončki po pariško

Škarpenin file na žaru prelit s škampovo peno

²

Zdrobovi ocvrtki

Kruhova rezina z bučnimi semeni

Pražen krompir z drobnjakom

Dušeni riž s karijem

Sočna blitva z mladim korenjem

 

SOLATNI BIFE

***

KRUŠNI BIFE

***

SLADKI BIFE

***

ZA DOBRO JUTRO

Novoletna sarma s peteršiljevim krompirjem

Cena za GALA Novoletni ples v Kavarni Hotela Diana znaša:

40,00 EUR/po osebi.

Rezervacije sprejemamo na tel. št. 02 514 12 00

MATURANTSKI PLESI 2018

četrtek, 27. September 2018

EN SAM VEČER, A DRAGOCEN SPOMIN ZA VSE ŽIVLJENJE...

OSNOVNA PONUDBA ZAJEMA:

 • Najem slavnostne plesne dvorane z velikim plesiščem, ki sprejme čez 500 oseb
 • Gala omizja s svečanimi pogrinjki ob belo oblečenih stolih
 • Moderna namizna dekoracija z imeni maturantov
 • Svečana prostorska dekoracija s svetlobnimi efekti
 • Aperitiv ob prihodu
 • Slavnostna večerja po izboru maturantov (svečani 5 hodni postreženi Maturantski meni)
 • Polnočno presenečenje
 • Živa glasba – skupina WEEKEND BAND
 • Maturantska vabila
 • Kotiljon za maturantko
 • Naprsni šopek za maturanta
 • Vrtnica za ples staršev
 • Snemanje in montaža uvoda maturantskih plesov po razredih – razredni spoti
 • Profesionalno snemanje prireditve
 • DVD s posneto vsebino za vsakega maturanta
 • Fotografiranje na prireditvi: plesni par in ostale fotografije
 • Dve  fotografiji v zahvalni spominski mapi še isti večer za vsakega maturanta
 • CD z vsemi fotografijami za vsakega maturanta
 • Varovani garderobi (ena za povabljene goste in druga za maturante)
 • Prostor za srečelov
 • Nagrade za srečelov
 • Zagotovljen parkirni prostor
 • Možnost organizacije AFTER-PARTY-ja po plesu
 • Možnost izbire dopolnjenega paketa »VSE VKLJUČENO«, kjer je poleg osnovnega paketa vključena še pijača

PONUDBA "VSE VKLJUČENO":

Paket »VSE VKLJUČENO« vsebuje še pijačo:

 • Alkoholne pijače: belo in rdeče vino, pivo
 • Brezalkoholne pijače: jabolčni in pomarančni sok, Cola, Ora, mineralna in naravna voda
 • Topli napitki: kava in čaj

POSEBNOSTI PRI PRIPRAVI VEČERJE:

 • BREZ DOPLAČILA zagotovimo posebne menije (razne diete, alergije ali druge posebnosti v prehrani vaših gostov)
 • VSA HRANA se pripravi v kuhinji hotela Diana in NE BO pripeljana od drugod

INFORMACIJE IN POMOČ PRI IZVEDBI PLESOV:

Naročila vabil, kotiljonov, naprsnih šopkov:

     Zdenka FICKO  040 439 066 ali tajnistvo@hotel-diana.si

Ostalo: izbira menija, rezervacije miz, plačila:

     Martina ROUDI  040 172 730 ali martina.roudi@hotel-diana.si

Strani