Dogodki

DARILNI BONI

sobota, 31. December 2016

Iščete primerno darilo za vaše najdražje?

Naj vam pomagamo… Podarite DARILNI BON za eno izmed mnogih storitev, ki jih ponujamo v hotelu DIANA: kopanje v bazenu s termalno vodo, obisk savne, obisk fitnesa, okusna kosila ali večerje, slastne pizze, špagete, solatne krožnike, odlične sladice iz slaščičarne.

Nakup darilnih bonov je možen na recepciji hotela Diana.

tel. 02 514 12 00; www.hotel-diana.si

Dokumenti: 

ENIGMARIUM ESCAPE ROOM MURSKA SOBOTA

ponedeljek, 29. Maj 2017 do nedelja, 31. December 2017

ENIGMARIUM ESCAPE ROOM MURSKA SOBOTA - DIANINA SKRIVNOST!

1. KAJ JE ENIGMARIUM?

Enigmarium® escape room je prvi in najbolj priljubljen ESCAPE ROOM CENTER v ALPE-ADRIA regiji! Septembra 2014 so v Ljubljani prvi predstavili izviren koncept igre, februarja 2015 postali aktivnost št. 1 na portalu Trip Advisor, odlikovani z “Certificate of Excellence”. S petnajstimi povsem originalnimi igrami v treh državah EU so postali trendsetter na področju IGRIFIKACIJE v turizmu ter ena najbolj priljubljenih turističnih atrakcij. Si upate odigrati DIANINO SKRIVNOST?

2. KAKO POTEKA IGRA?

»Escape Room« ali pobeg iz sobe je vznemirljiva resničnostna igra za dva do pet igralcev. V 60 minutah morate rešiti misijo – odkriti skrivne predmete in namige, dešifrirati šifre, razrešiti uganke, predvsem pa logično razmišljati in sodelovati. Igra je primerna za vsakogar (otroci v spremstvu odraslih prisrčno dobrodošli) – je pa tudi izvrstno DARILO za rojstni dan, kot tudi «team buildinge«. Namig za zaljubljence: v naših sobah lahko skrijemo celo zaročni prstan!

3. ZAKAJ ENIGMARIUM?

Ker so originalni! Čakajo vas unikatne preizkušnje, ki jih ni moč videti nikjer drugje, slikovni namigi in zabavni high-tech “gadgeti”. Preizkušnje so zasnovali tako, da vsak pride na svoj račun,  znanje tujih jezikov ni potrebno, dramaturški lok pa vas bo držal v napetosti do zadnje sekunde. Tu pa so tudi naši najprijaznejši »gamemasterji« ki s slikovnimi namigi lahko priskočijo na pomoč in poskrbijo, da se bo vaša urica pri nas spremenila v nepozabno doživetje!

EDINA SOBA POBEGA V POMURJU - DIANINA SKRIVNOST V HOTELU DIANA MURSKA SOBOTA!

Slavni profesor RUFUS AMADEUS, priznani zgodovinar, sodobni "INDIANA JONES" na lovu za naslednjo skrivnostjo: ČAKA VAS DIANINA SKRIVNOST!

Po uspešni akademski karieri v Ljubljani se je profesor odzval na pomoč iz Murske Sobote! V hotelu Diana smo namreč med obnovo hotela odkrili staro in zapečateno staro sobano, polno čudnih simbolov in predmetov. Lotil se je raziskovanja, a žal je neko noč v nenavadnih okoliščinah izginil tudi profesor. Od trenutka, ko so se odprla vrata, so se med ljudmi začele dogajati zelo, zelo čudne reči. Da ne bo splošne panike, zaupamo skrinost samo vam: vsak, ki pride v stik z najdiščem, se spremeni! Sedaj je usoda v vaših rokah...

PRAZNOVANJE ROJSTNIH DNI V ESCAPE ROOM ENIGMARIUM MURSKA SOBOTA

ponedeljek, 5. Junij 2017 do nedelja, 31. December 2017

Praznuje vam ljuba oseba rojstni dan? Presenetite jo z DARILNIM BONOM!

Praznujete rojstni dan vi sami? Praznujte najlepsi dan v nasi druzbi!

Zberite prijatelje, sodelavce ali vam najljubse osebe, rezervirajte termin in se zabavajte skupaj z nami v skrivnostni sobi pobega, profesorja RUFUSA AMADEUSA  v 60. minutah najdite pot iz sobe in odkrijte DIANINO SKRIVNOST!

Nadaljujte praznovanje v hotelski restavraciji Sklejca ob odlicnih ESCAPE MENIJIH in poskusite skrivnostna napoj KJE JE RUFUS? ali DIANINA SKRIVNOST, napoja srece / prijateljstva / ljubezni

NE PRAZNUJETE? NIC ZATO, PRIDITE KAR TAKO in dozivite polno mero 100% zabave v vam ljubi druzbi! Priporocljivo za tkanje pr...ijateljski vezi, zaroke, zaljubljence, najboljse prijatelje, sodelavce - TEAMBUILDINGE (ki so zelo priljubljeni), druzinsko prezivljanje prostega casa in se in se!

PSSST zabavna preizkusnja vas bo po zaslugi skrivnostnih moci in napojev se bolj zdruzila in boste ostali povezani za vedno!

Za nakup darilnih bonov in rezervacijo terminov poklicite ali se prijavite preko spodnjega spletnega booking obrazca! Se vidimo! Izkusnja, ki jo morate doziveti

Cena za skupino od 2 do 5 oseb je 60,00 EUR. Dodatna 6. oseba za doplacilo 15,00 EUR.

Zelo se VESELIMO vasega obiska!

Rezervacije:
Telefonska stevilka: 040 439 074
Email: enigmarium.ms@escape-room.si
Online booking rezervacija:
http://murskasobota.escape-room.si/

WORKSHOP PODJETIJ, DRUŠTEV IN USTANOV V ESCAPE ROOM ENIGMARIUM MURSKA SOBOTA

ponedeljek, 5. Junij 2017 do nedelja, 31. December 2017

Pripravili smo Vam odlično ponudbo za izvedbo TEAMBUILDINGA v sobi pobega Escape Room Enigmarium Murska Sobota!

»Escape Room« ali pobeg iz sobe je vznemirljiva resničnostna igra za dva do pet igralcev. V 60-ih minutah morate rešiti misijo – odkriti skrivne predmete in namige, dešifrirati šifre, razrešiti uganke, predvsem pa logično razmišljati in sodelovati. 

Čakajo vas unikatne preizkušnje, ki jih ni moč videti nikjer drugje, slikovni namigi in zabavni high-tech “gadgeti”. Preizkušnje smo zasnovali tako, da vsak pride na svoj račun,  znanje tujih jezikov ni potrebno, dramaturški lok pa vas bo držal v napetosti do zadnje sekunde. Tu pa so tudi naši najprijaznejši »gamemasterji« ki s slikovnimi namigi lahko priskočijo na pomoč in poskrbijo, da se bo vaša urica pri nas spremenila v nepozabno doživetje!

Želite preizkusiti nekaj novega, zabavnega in se med seboj še bolj povezati? Potem je TEAMBUILDING prava izbira za vas!

Obljubljamo nepozabno zabavo, v kateri bodo udeleženci razvijali spretnosti in nova znanja ter izboljševali prilagodljivost. Predvsem pa bodo krepili komunikacijo ob novih nepoznanih situacijah, timsko razvijali strategije ter s skupnim sodelovanjem osvajali cilje, se ob tem še bolj povezovali ter odlično in zdravo zabavali! Po zboru vseh udeležencev se z žrebom ekipe razdelijo v skupine in igra se lahko prične. Če je udeležencev več (do 50) lahko polovico ekip pogostite tudi s posebno ESCAPE gostinsko ponudbo!

In še ena novost: igro pobega lahko nadgradimo z uganko – sestavljanko, opremljeno z logotipom vašega podjetja!

Unikatno in neponovljivo doživetje naših sob odlikuje skrbno zasnovan scenarij igre, ki v pravljičnem ambientu, v skrbno načrtovanem dramaturškem loku lepo teče vse od sprejema igralcev, do rešene misije in analize igre po njej. Vse zanke, uganke in dramaturgijo sob so izvirno zasnovne, razvili pa smo tudi lasten računalniški program pomoči s slikovnimi namigi. Raznolike preizkušnje različnih znanj in spretnosti smo zasnovali tako, da vsak član ekipe pride na svoj račun. Igra poteka na simbolnem nivoju, zato znanje tujih jezikov ni potrebno. Naši najprijaznejši »gamemasterji«, skrbijo za stopnjevanje razpoloženja tekmovalcev od sprejema, vodenja skozi igro z namigi, do rebriefinga in analize na koncu. Dragocen element presenečenja so tudi high-tech „gadgeti“ naše lastne razvojne ekipe, vse skupaj pa zaokrožuje celovita uporabniška izkušnja od A do Ž.

S programom usposabljanja - TEAM BUILDING ESCAPE ROOM ENIGMARIUM® MURSKA SOBOTA bodo udeleženci razvijali/analizirali:

v  vodstvene sposobnosti,

v  spretnosti in komunikacijske veščine,

v  prilagodljivost v novih situacijah,

v  spopadanje s časovnim pritiskom

v  timsko planiranje in razvoj strategije

 …ob tem pa se bodo tudi odlično zabavali.

Udeleženci bodo izboljševali povezovanje, sodelovanje, komuniciranje, motiviranje, strateško razmišljanje, razporejanje vlog, izogibanje konfliktom, krizno komuniciranje, hitro odločanje, prevzemanje odgovornosti in zaupanje.

In kakšna je zgodba prve in edine sobe pobega v Pomurju?

Za vsem tem stojita slavni profesor RUFUS AMADEUS, priznani zgodovinar, sodobni "INDIANA JONES" in DIANA – boginja lova, zaradi katere je ta hotel dobil tudi ime.
Po uspešni akademski karieri v Ljubljani se je profesor odzval na klic na pomoč iz Murske Sobote. V Hotelu Diana smo namreč med obnovo hotela odkrili zapečateno staro sobano, polno čudnih simbolov in predmetov. Od trenutka ko so se odprla vrata so se med ljudmi začele dogajati zelo čudne reči.
Po pomoč smo poklicali profesorja RUFUSA AMADEUSA, da v strogi tajnosti zadevo razišče in poišče rešitev. Lotil se je raziskovanja, a žal je neko noč v nenavadnih okoliščinah izginil tudi profesor.
Da ne bo splošne panike, zaupamo skrivnost samo vam: vsak, ki pride v stik z najdiščem, se spremeni.
Več vam žal ne moremo povedati. Več in vse doživite sami, če vstopite v Escape Room in poskušate v eni uri razvozlati skrivnost.

CENA VSTOPNICE ESCAPE ROOM ENIGMARIUM MURSKA SOBOTA:

Enotna cena enega termina TEAMBUILDINGA je 60,00 EUR  za eno skupino (najmanj 2 in največ 5 udeležencev). V primeru oblikovanja več skupin ZA VAŠE ZAPOSLENE, vam na končno ceno nudimo 10% popusta!

Smo vas prepričali? :)

Kontaktirajte nas in rezervirajte svoj dan!

Telefonska stevilka: 040 439 074
Email: enigmarium.ms@escape-room.si
Online booking rezervacija:
http://murskasobota.escape-room.si/

 

DARILNI BON ESCAPE ROOM ENIGMARIUM MURSKA SOBOTA

ponedeljek, 5. Junij 2017 do nedelja, 31. December 2017

Podarite nepozabno dogodivščino - darilni bon vsebuje enkratno kodo s katero lahko prejemnik bona, sam rezervira termin!

Nakup darilnega bona je na recepciji hotela Diana.

 

 

PREJETJE CERTIFIKATA ODLIČNE BONITETNE OCENE A+

torek, 11. Julij 2017 do ponedeljek, 31. December 2018

Obveščamo vas, da je naš trud poplačan s še enim certifikatom odlične bonitetne ocene A+, podjetja Company Wall d.o.o!

KAJ POMENI BONITETNA OCENA A+?

Vsako podjetje, ki na podlagi zanesljivega, stabilnega in uspešnega poslovanja pridobi eno od najboljših bonitetnih ocen,

se lahko pohvali tudi s certifikatom bonitetne odličnosti. V tujini je imeti certifikat bonitetne odličnosti že stalna praksa,

pozitivne izkušnje pa ima tudi vse več slovenskih podjetij, ki danes suvereno zasledujemo svoje nove in višje poslovne cilje.

Certifikat bonitetne odličnosti temelji na izračunu bonitetne ocene, ki jo bonitetna hiša Companywall izračuna s pomočjo uradnih, zanesljivih, točnih in preverjenih podatkov, pridobljenih s strani Agencije Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES).

Gre za uradni dokument, ki ga podjetje Companywall izda le najboljšim slovenskim podjetjem v fizični in ali elektronski obliki ter potrjuje vašo konkurenčnost, kredibilnost ter odlično poslovanje!

 

 

 

BODITE POSLOVNI!

ponedeljek, 5. November 2018 do torek, 5. November 2019
Na razpolago imamo več prostorov za poslovne in družabne prireditve, ki lahko sprejmejo od 200 do 500 oseb.
Prostori so primerni za izvedbo predavanj, seminarjev, izobraževanj, svečanih sprejemov, posvetovanj in drugih srečanj.
Cenik v priponki.
 
SE PRIPOROČAMO!
 

SLASTNI KROFI V SLAŠČIČARNI DIANA

torek, 5. Marec 2019

OD 25.1. DO 5.3.2019

MARMELADNI KROF
VANILIJEV KROF
ČOKOLADNI KROF Z MARMELADO
ČOKOLADNI KROF Z VANILIJO
Naročila sprejemamo na številki 02 51 41 213 ali osebno v slaščičarni!

VSAK 6. KROF GRATIS (marmeladni)

DNEVNA MALICA V HOTELU DIANA - RESTAVRACIJA SKLEJCA

torek, 5. Marec 2019

TOREK, 5.03.2019

JUHA: Goveja juha, Zdrobova juha z jajci
1. malica: Piščančja obara, krof
2. malica: Pustni krožnik – prekajeno meso, praženi krompir, dušeno kislo zelje, krof
3. malica: Svaljki po poljsko, kompot, krof
4. malica: Pizza Klasika ali Vegetarijanska
(drugačne pizze so del redne ponudbe in jih za ceno malice ni mogoče dobiti)

Vsak dan na izbiro dve juhi – samopostrežno. Solate iz solatnega bifeja.

CENA MALICE V SKLEJCI: Z juho 4,70 EUR - Brez juhe 4,50 EUR

DNEVNO SVEŽI ROČNO IZDELANI KROFI!

MASAŽE V HOTELU DIANA

četrtek, 28. Februar 2019 do torek, 31. December 2019

MASAŽE ZA HOTELSKE IN ZUNANJE GOSTE!

Klasična masaža celega telesa 45 min. 35,00 EUR
(Classic full body massage - 45 min)

Aromatična klasična masaža celega telesa z eteričnimi olji 45 min. 39,00 EUR
(Aromatic classic body massage with essential oils - 45 min)

Polovična masaža telesa (hrbet ali noge ali obraz, vrat dekolte) 20 min. 23,00 EUR
(Partial body massage – back or legs or face, neck, cleavage - 20 min)

PUSTITE SE RAZVAJATI!

Dokumenti: 

Strani