O hotelu

 

Hotel Diana je mestni hotel, ki se nahaja sredi prekmurske ravnice, v središču Murske Sobote. Murska Sobota kljub mogočnim stoletnim hrastom in čudovitim starim zgradbam, ki govorijo o bogati zgodovini, šteje med mlada in energična mesta.


Hotel Diana ponuja ob udobnem bivanju v sodobno opremljenih sobah, še vrsto drugih storitev, ki naredijo bivanje še odličnejše. Predstavlja stičišče velikih poslovnih srečanj, družabnih dogodkov in turističnih potepanj s tradicionalno odlično hrano in številnimi možnostmi za šport in rekreacijo, zabavo in izlete v okolico.


 


Svojim gostom nudimo


97 sob z vsem udobjem mestnega hotela:  • Kopalnica s prho,

  • Klimatizirane sobe,

  • Satelitsko TV,

  • Internetnim priključkom.

Wellness center "Nebeško polje", ki zajema bazen s termo-mineralno vodo, svet savn, fitnes center ter ponudbo masaž. Poslovne prostore, ki zajema večnamenske prostore za kongrese, seminarje in druge poslovne ter družabne dogodke. Prostori sprejmejo do 550 oseb.Bogato gostinsko ponudbo; bogastvo okusov. V restavracijah Diana in Sklejca svojim gostom ponujamo izbrano domačo, nacionalno in tudi mednarodno kuhinjo. V slaščičarni Diana s 40. letno tradicijo okusov pa svoje goste razvajamo s sladkimi dobrotami.