Restavracija Sklejca in Diana

 

Kulinarično doživetje žitnih polj odraža prefinjena in skrbno izbrana tradicionalna ponudba prekmurskih dobrot, kot so jih nekdaj pripravljale naše babice. S pridnimi rokami naših kuharjev in kuharic skrbimo, da so vse jedi ohranile prvenstven okus s kančkom sodobne kuhinje. Tradicionalna prekmurska hrana ponuja mnogo gastronomskih užitkov in vas popelje v svet prefinjenih okusov z dodano vrednostjo žitnih polj. 

Bodite priča bogastvu raznoterih okusov v nacionalni restavraciji »SKLEJCA« in A LA CARTE restavraciji DIANA. Pripravimo Vam izbrane kulinarične okuse po Vaši želji. 

Kulinarične dobrote združujemo z vrhunskimi vini pomurskega in vseslovenskega porekla. Z dobrotami iz naše kuhinje Vam prijazno postrežemo v modnem ambientu restavracije »SKLEJCA«, na njeni čudoviti terasi, kjer se lahko vključite v utrip prekmurskega človeka.

 

Dnevna ponudba 

Vsak delovni dan v tednu med 10.00 in 12.00 uro  nudimo dnevne malice, ki vključuje juho, glavno jed in solatni bife. Izbirate lahko med tremi različnimi meniji. 

Vsak dan v tednu med  11.30 in 15.00 uro nudimo samopostrežna kosila in a la carte ponudbo. Nudimo tudi samopostrežne večerje ali večerje po a la carte izbiri.

Obratovalni čas restavracije Sklejca je vse dni v tednu med 07.00 in 21.00 uro.

Obratovalni čas restavracije Diana je od ponedeljka do sobote med 06.00 in 22.00 uro, v nedeljo in praznike med 07.00 in 21.00 uro.

Dnevna ponudba malic in kosil

 

Praznična kosila 

S skrbnostjo Vam bomo pripravili kulinarične užitke ob najrazličnejših priložnostih. Hotel Diana nudi praznična kosila in večerje za svečane dogodke in praznovanja.

 

Izbirate lahko med široko ponudbo jedi po naročilu

  • tradicionalnih jedi, 
  • testenin, 
  • pic,
  • a la cart jedmi,
  • ribjimi jedmi in 
  • solatami.
Na terasi restavracije Sklejca lahko občutite utrip dežele ob Muri.