Skip to main content

Dianina skrivnost

Slavni profesor Rufus Amadeus, priznani zgodovinar, sodobni »Indiana Jones« na lovu za naslednjo skrivnostjo: čaka vas Dianina skrivnost!

Po uspešni akademski karieri v Ljubljani se je profesor odzval na klic na pomoč iz Murske Sobote. V Hotelu Diana so namreč med obnovo hotela odkrili zapečateno staro sobano, polno čudnih simbolov in predmetov. Od trenutka, ko so se odprla vrata, so se med ljudmi začele dogajati zelo zelo čudne reči.

Na pomoč so poklicali profesorja Rufusa Amadeusa, da v strogi tajnosti zadevo razišče in poišče rešitev. Lotil se je raziskovanja, a žal je neko noč v nenavadnih okoliščinah izginil tudi profesor. Sedaj je njegova usoda v vaših rokah … Razrešite Dianino skrivnost!

 

Kako poteka igra?

»Escape Room« ali pobeg iz sobe je vznemirljiva resničnostna igra za dva do pet igralcev. V 60 minutah morate rešiti misijo – odkriti skrivne predmete in namige, dešifrirati šifre, razrešiti uganke, predvsem pa logično razmišljati in sodelovati. Igra je primerna za vsakogar(otroci v spremstvu odraslih prisrčno dobrodošli) – je pa tudi izvrstno darilo za rojstni dan, kot tudi team buildinge. Namig za zaljubljence: v naših sobah lahko skrijemo celo zaročni prstan!

Darilni bon

Podari najbolj vroče darilo sezone, ki bo navdušilo vsakogar: darilni bon z unikatno kodo, s katero si obdarjenec sam izbere termin in katerokoli sobo Enigmariuma v Sloveniji. Rezervira preko naše spletne strani, na dogodivščino pa povabi tudi prijatelje!

Escape Room Enigmarium®
Hotel Diana
Slovenska ulica 52, 9000 Murska Sobota
Telefon: +386 (0)40 439 074
E-mail: enigmarium.ms@escape-room.si
Web: www.murskasobota.escape-room.si

Čaka vas ultimativna 5D preizkušnja, kjer bodo na preizkušnji vaše spretnosti, še posebej pa sodelovanje in timski duh. Nepozabna pustolovščina in odlična zabava, ki je povsem obnorela svet in postala najhitreje rastoča turistična panoga, vas sedaj čakata tudi v Hotelu Diana sredi Murske Sobote, prvem “escape” hotelu s sobo pobega!