Skip to main content

Namenite nekaj časa samo sebi ter si naberite dovolj energije za srečo, zdravje in izpolnjenost v wellness centru »Nebeško polje« v hotelu Diana. Skladno z imenom Vam ponujamo odlične sprostitvene storitve.  Sprostite se v bazenu s termo – mineralno vodo, v svetu savn s pridihom Prekmurja, fitnes centru ali pa izbirajte med različnimi vrstami masaž.

Bazeni s termalno vodo

Zaplavajte v čudovitem bazenu s termalno vodo (30° C), ob poživitvi z vodnim tokom in slapom, ki se izmenjujeta v 15 minutnih intervalih.

Sproščanju smo namenili še dve masažni kadi (whirlpool) in počitek v treh notranjih prostorih z ležalniki.

Savna

Po napornem in stresnem delavniku vas vabimo v čudovit sprostitven svet savn. Notranji del zajema finsko, turško in zeliščno savno s kromoterapijo, v kateri se boste sprostili ob čudoviti barvni paleti luči. Zunanje savne so zasnovane v domačem prekmurskem stilu – krite s slamo in obdelane kot brunarice z lesom breze. Izbirate lahko med zeliščno in infra savno. Kot novost pa boste prvič v Sloveniji lahko preizkusili finsko savno z vodnim kolesom.

Rezervacije in kontakt

02 514 12 24

Fitness

Za vse, ki si želite vadbe in treninga vam v našem hotelu Diana nudimo sodoben, klimatiziran fitnes center. V njem vam bodo na voljo kardio naprave, trenerji in proste uteži. Z veseljem vam bomo svetovali pri njihovi uporabi, da vam bo z napravami uspelo preoblikovati telo, izboljšati svoje kondicijsko stanje ali pa samo uživati v treningu.